Norvell and Associates Certified Public Accountants: 3 Yhteinen Vero Huijauksista Ja Miten Välttää Niitä

Onneksi nämä Huijaukset ovat vältettävissä, jos tiedät mitä etsiä. Tässä muutamia yleisimpiä vero huijauksia, sekä joitakin tapoja tehdä varma et tullut uhri niistä yhdessä.

Humpuuki IRS Agentteja

Yksi yleinen huijaus, että tapahtuu aikana vero kausi liittyy soittajat olevinaan IRS agentteja. On olemassa monia lajikkeita tämän huijauksen, mutta huijarit yleensä yrittää saada uhri maksaa erinomainen verovelka, jota ei oikeastaan ole.

Soittajat voivat käyttää humpuuki IRS henkilökorttinsa numeron ja ne yleensä tietää joitakin tietoja tarkoitettu uhri, kuten heidän neljä viimeistä numeroa. He voivat jopa lähettää virallisen näköinen sähköpostit lisäksi vaatii tekemään tarpeellinen huijaus.

Uhrien kerrotaan velkaa IRS ja ovat vaarassa pidätys, ajo etuoikeuksia ja jopa karkotus jos he eivät maksa heti. Joissakin tapauksissa uhrien neuvotaan maksamaan käyttämällä prepaid-debit tai pankkisiirrolla siirto (Tämä yksin olisi valtava punainen lippu).

Onneksi tämä on helppo havaita. Jos edes epäilet, että saatat olla puhelimen huijari, luurin ja soittaa todellinen IRS puhelinnumeron, joka on 800 829-1040. He kertoa, onko olet todella velkaa rahaa, ja jos et, niin ainakin tiedät olet tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa.

Yritti Identiteettivarkauksilta Ja Phishing

Identiteettivarkauden voi ottaa monia muotoja ja vaarallinen katsella aikana vero kausi on tuen veropetoksia.

Periaatteessa varas täyttää väärän veroilmoituksen käyttäen uhrin tunnistetietoja (henkilötunnus, nimi ja muut tiedot) Voidakseen vaatia veronpalautuksen nimesi alla. Tämä voi aiheuttaa painajainen tarkastuksia ja tutkimuksia, puhumattakaan hylkääminen todellinen veroilmoituksessa.

IRS on määritetty Identity Protection erikoistunut yksikkö, joten Tutustu identity theft ehkäisyn Vinkkejä. Ja muista, että IRS koskaan sähköpostitse tai tekstiä voit pyytää henkilökohtaisia tietoja. Odottamaton sähköpostia IRS on aina huijaus.

Phishing Huijaukset ovat myös melko yleisiä. Phishing tarkoittaa sähköpostia tai humpuuki verkkosivusto on suunniteltu käyttäjiä huijataan paljastamaan henkilökohtaisia tietoja. IRS on yksi viraston monien mielestä mukava paljastamaan henkilökohtaisia tietoja.

Virallinen IRS verkkosivuilla on URL-osoite alkaa http://www.irs.gov, joten jos katsot sivustolla on eri osoitteeseen, älä kirjoita tietoja, miten virallinen se näyttää.

Epärehellinen Vero Laatijoita

Jokaisen veron kaudella paljon huijarit tullut “vero valmistelijoita” lupaava ihmiset suuri veronpalautukset. Kuten tekeytymisen huijaus tämä tulee useissa eri muodoissa, mutta yhteinen nimittäjä on liian hyvä-jotta-olla-totta lupauksia.

Tavallista uhrit tämän huijauksen ovat ihmisiä, jotka eivät talletettava paluu, englantilaisittain ja vanhuksia, mutta jokainen on potentiaalinen uhri. “Laatijoita” tehdä dirty deeds kanssa tietosi, kuten väärentäminen tietosi valtava hyvitys, hyvitys talletetaan pankkitilille, on erilaisia tai yksinkertaisesti tietojen avulla voit palata varastaa henkilöllisyytesi.

Kaikki tässä luetellut huijauksia tämä on ehkä sinun pitäisi olla kaikkein varovainen yksi. Vaikka käytät vero hankkiutua, olet laillisesti vastuussa kaikesta oman veroilmoituksen niin uhreille voidaan edelleen rangaista vääriä tietoja tai vilpillisiä vientitukien myöntämisen.

Paras tapa välttää tämä huijaus on oltava erittäin varovainen siitä, kenen valita vero hankkiutua. Ketjujen kuten H & R Block pitäisi olla OK, mutta se on yleensä vielä hyvä kysyä verotiedot ammattilainen IRS hankkiutua verovelvollisen tunnistenumero tai PTIN.

Bottom Line

Jos huomaat jotain epäilyttävää voit veroilmoituksessa, sinun täytyy varmista, että et ole uhri huijaus. Vain antaa henkilökohtaisia tietoja IRS (whenyou kutsuvat niitä) tai varmennettu, lisensoitu verotiedot ammattilainen. Älä koskaan vastaa odottamatonta sähköpostia tai muut tiedonannot, jotka ovat oletettavasti IRS. Vähän tietoa siitä, mitä etsiä ja suurta varovaisuutta ei tule uhri tax huijaus.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s